Kezdőlap   Központi óvoda   Óvodai szülinapi buli

Óvodai szülinapi buli

Óvodai szülinapi buli szülői szemmel

A Központi Óvoda idén ősszel ünnepelte 5. születésnapját. Ezt a jeles évszámot nem csak a gyerekek ünnepelték meg, hanem a szülők is.

Egy alapítványi bál keretein belül köszönthettük az intézményt, melyre az óvoda dolgozói már hetekkel a kijelölt dátum előtt -2017. november 18. - nagy lelkesedéssel gyártották a szemet gyönyörködtető dekorációkat.

Az érkező vendégeket köszöntő ital fogadta, melynek elfogyasztása után, mindenkit a hangulatosan terített asztalokhoz vezettek. Nem sokkal később a bőséges választékú ételeket is szervírozták. Ezek elfogyasztása után, az óvoda dolgozói vidám hívogató dallal kísérték a vendégeket a tornaterembe.

Itt elhangzott a gyerekek által már elpróbált öt tűzijátékot szimbolizáló tapsjáték. Ezután kezdetét vette a hajnalig tartó tánc, melyhez a zenét dj Montilla mixelte. Az este folyamán lehetőség nyílt zumbázni is, melyet Erika és csapata vezényelt. Éjfélkor tombolasorsolás következett. Itt valóban értékes nyereményekért izgulhattunk, a rengeteg felajánlásnak köszönhetően.

Kijelenthetjük, hogy mindenki jó érzéssel távozott az este végén, a remek ételek, italok és a jó hangulatnak köszönhetően.

Köszönet az óvoda dolgozóinak, hogy megszervezték és egyedivé tették ezt a nem mindennapi ünneplést.

 

Székely Beatrix

Katicás szülő