Kezdőlap   Központi óvoda   Őszi élményeink

Őszi élményeink

Őszi élményeink  

Október 24-én délelőtt HALLOWEEN hangulat lengte át a Központi Óvodát. Hagyományunkhoz hűen töklámpás készítő versenyre invitáltuk az alkotni vágyó gyermekeket és szüleiket.

Az óvoda folyosóján, mint minden évben, idén is szebbnél szebb alkotások kerültek kiállításra, melyet a Központi Óvoda gyermekei közösen csodálhattak meg. A szülők és gyermekek kreativitásának határtalanságát bizonyították a faragott, festett, ragasztott tökök. Minden évben elkápráztatóan változatos, sajátosan ötletes alkotás érkezett és így történt ez idén is. Miután valamennyien körbejártuk, megcsodáltuk a remekműveket, közös énekléssel köszöntöttük egymást. Nagyon sok különleges alkotás készült az idén is, így a zsűrizés most sem bizonyult egyszerű feladatnak.

Természetesen senki sem távozott üres kézzel, hiszen minden egyes kis alkotó jutalmazásban részesült, amit aznap délelőtt, ünnepélyes keretek között az óvoda folyosóján vehettek át a gyermekek. A szülők számára is lehetőség nyílt a remekművek megtekintésére. Az esti órákban csodálhatták meg a félhomályban világító töklámpás rengeteget.   A töklámpások óvodánk világító kertjében kerültek kiállításra, hogy elkápráztassák az óvodánkba érkezőket.

Ezúton is köszönjük az időt, fáradságot nem kímélő anyukák, apukák, nagyszülők, gyerekek munkáját, kreatív együttműködését!