Kezdőlap   Központi óvoda   Első bálozók az Óvodában

Első bálozók az Óvodában

Első bálozók a Központi Óvodában

Novemberben, amikor beköltöztünk az új épületbe, épp csak elképzelni tudtuk, hogy hogyan szervezzük majd meg ünnep- és hétköznapjainkat.

Hétköznapjaink eredményessége után nagy fába vágtuk a fejszét. Meghívtuk az óvodánkba járó szülőket egy jótékonysági bálra. A költségek lefaragása és a létszám növekedése miatt leredukáltuk a külsőségeket és egyre inkább a buli hangulat felé vettük az irányt.

Azt gondoltuk a többcélú tornaterem kiváló helyszíne lesz a rendezvénynek, de a 250. jelentkezőnél már át kellett gondolnunk a szervezés minden egyes részletét.

A tornaterem táncterem lett, ahol Fáczán Ervin felelt a hangulatért. A folyosó a kellemes beszélgetések és a vacsora helyszínévé alakult. A svédasztalos vacsorát az Ozirisz Kft. prezentálta, mindannyiunk megelégedésére.

Már tudtuk hol táncolunk, hol vacsorázunk, de kérdés volt, hogyan táncolja el népes kollektívánk a betanult UV fényes produkciót, úgy, hogy beférjenek mellénk még a vendégek is, akik miatt próbáltunk, kellékeket készítettünk. A jó szervezés és a lankadatlan lelkesedés eredményeként többször táncoltunk, és ezt a problémát is áthidaltuk.

Ezt követve a jól tervezett terekben már mindenki kedvére lelte meg az optimális helyet. Ki a tánctéren, ki a beszélgető asztaloknál, ki a szomszédasztalnál, régi-új ismerőst találva.

Rendezvényünknek csak másodsorban volt célja a kellemes szórakozás. Elsődlegesen az óvodánkba járó gyermekek körülményeit, lehetőségeit, eszközellátottságát szerettük volna fejleszteni.

Elégedettséggel osztjuk meg azt a tényt, hogy elképzeléseinket is felülmúlta a támogatás mértéke, önzetlensége.

Ennek köszönhetően megoldódik a nyári árnyékolás a homokozók felett. Vizes terepasztallal bővítjük a medence játéklehetőségeit, a bejárati ajtóra gyermek-biztos elektromos biztonsági zárat szereltetünk, Immár mind a nyolc csoportban lesz lehetőség CD lejátszására. A mosdókat tároló szekrényekkel látjuk el.

A hajnalig tartó tánc, az elégedett „Veletek jövőre ugyan itt!” elköszönések bizonyossá tették számunkra, hogy érdemes volt egy járatlan utat kitaposni, annak minden tapasztalatára építve tervezni a következő Központi rendezvényt, ami remélhetőleg már egy névadó ünneppé növi ki magát.

 

Támogatóink