Kezdőlap   Fürkész Óvoda   Gyereknap 2019.

Gyereknap 2019.

Gyereknap

 

            Elérkezett a szerda reggel. A gyerekek nagy örömmel jöttek óvodába, hisz tudták, hogy „Palacsinta partival” egybekötött gyereknapot tartunk. Jöttek az otthon készített palacsintákkal és örömmel mutatták egymásnak, hogy ki mennyit hozott. A dajka nénik segítségével megkenték őket a szintén otthonról hozott különböző feltétekkel. Nagy kedvenc volt a kakaós, lekváros és a kihagyhatatlan nutellás palacsinta. Tízórainál már el is kezdték a kóstolást.

            A délelőtt folyamán különböző játékokat játszottak. A rossz idő miatt sajnos nem került sor az ugróvárra, de ez nem vette el a gyerekek jókedvét. Megérkezett hozzánk a Csörömpölő zenekar. A gyermekek izgatottan ültek le a Berkenye csoportban, ahol kezdetét vette a szórakozás. Amint a zenekar elkezdett énekelni, zenélni, a gyerekek máris ritmusosan mozogtak, énekeltek és tapsoltak. Megmozgatták egész testüket, hisz volt itt tánc is. A műsor végén, a gyerekek hatalmas taps közepette kiabálták, hogy: Vissza!

            Ebéd után a gyerekek folytatták a palacsintaevést. Akinek még maradt hely a pocakjában, nagy örömmel ette meg a gyereknapi meglepetés jégkrémet.

            Nagyon jól éreztük magunkat ezen a napon és a gyerekek örömét még inkább fokozta az ajándékba kapott buborékfújó, amit örömmel vittek haza.