Kezdőlap   Fürkész Óvoda   Fürkész – nap 2019.

Fürkész – nap 2019.

Fürkész – nap 2019.

Izgalmas nap volt a május utolsó péntek délutánja a Fürkész Óvoda óvodapedagógusai, gyermekei és szüleik részére. Sokszor fel-felpillantottak a tekintetek az égboltra, hogy a felhőkből lesz-e vajon eső, vagy talán kisüt a nap. Az égiek kegyeikbe fogadták az izgatottan készülődő gyermekeket, hiszen szikrázó napsütés fogadta a délutáni ünnepségre érkező közönséget.

Idén 2019. május 31-én került megrendezésre a hagyományos tanévzárás a Fürkész Óvodában. Meghitt, jó hangulatú délutánt tölthettek el együtt gyerekek és felnőttek. A nap első részében falusi lakodalom témakörében mutatták be, hogy mit tanultak ebben az évben az ovisok (dalok, versek, mondókák). Nagyon színvonalas bemutató volt.

A műsort a nagycsoportosok búcsúztatása követte. Versekkel köszöntek el a nagyok és a középsősök.  Az óvó nénik meglepetésekkel készültek – személyre szóló ballagási könyvecskével, és egy hatalmas tortával vendégelték meg a távozó gyerekeket.

A többi évhez hasonlóan nagyon emlékezetes élményben volt részünk. Hálás köszönet érte az óvó néniknek, a dadus néniknek és a gyerekeknek.

2019. 06. 23.