Farsang van

„Farsang van, farsang van…” harsant a nóta 2020-ban is! A Fürkész óvoda farsangi bálja

Idén is megrendezésre került a Fürkész óvoda Tél űző bálja február 22-én szombaton délután a Déryné Rendezvény Házban, melyre a család apraját-nagyját várta minden óvodás gyermek.

Megjelentek az óvoda mind a négy csoportjának nebulói ötletesebbnél ötletesebb jelmezbe öltözve, szülők és nagyszülők örömére. Találkozhattunk hercegnőkkel, tündérekkel, boszorkányokkal, orvosokkal, lovagokkal, mesehősökkel, különböző állatokkal. De megjelent az eseményen „a nyerő kártya”, egy gólya a kéményen lévő fészekkel együtt, egy esőfelhő és a tűz is. Még jó, hogy tűzoltók és a tűzoltóautójuk is jelen volt. A biztonságunkra kis rendőrök és a szuperhősök vigyáztak. 

Már a bál elején felcsendült az ének, körtánccal, közös műsorral. Az előadás után indult a zene, ami az esemény végéig szólt. A táncparkett főleg a gyerekeké volt. Körbe álltak, táncoltak, az óvónőkkel együtt mulatoztak, az óvodások, a kisiskolások és a leendő óvodások is.A bál fénypontja az óvónők műsora volt. Titkon már mindenki kíváncsian várta, hogy lesz-e produkció és ha igen, akkor mivel készültek idén. …

A gyerekek pihenésképpen zsákbamacskát vehettek, csillám tetoválást készíttethetek az ügyes kezű óvó nénik közreműködésével. Az éhes és szomjas bálozók kedvükre válogathattak a finom sütemények és szomjoltó innivalók közül. Idén is mindenki jól érezte magát! Köszönjük szépen az óvónőknek, dajkáknak, hogy idén is együtt űzhettük el a telet!

Egy Galagonyás szülő